Adatkezelési szabályzat

31.8.2016

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat

A személyes adatok kezelésében az alábbiakban járunk el, az ide vonatkozó jogszabályok alapján.

A személyes adatok védelme

Ticketpro Hungary ezúton kijelenti és szavatolja, hogy minden személyes adatot magánjellegűnek és bizalmasnak tekint, és mint ilyet, az ide vonatkozó jogszabályoknak és a hatályos ÁSZF megfelelően kezeli.

Milyen adatokat gyűjtünk?

Annak érdekében, hogy a tranzakció létrejöhessen, szükség van a Vásárló vezetéknevére, a keresztnevére és az e-mail címére. Továbbá, ha az adott tranzakciót kiszállítással kéri a Vásárló, további adatokra van szükségünk, mint a szállítási cím és telefonszám.

Hogyan történik az adatok felhasználása?

Az Ön adatait kizárólag a megrendelés feldolgozásához, a megrendelés állapotáról való tájékoztatáshoz, illetve az esemény esetleges változásairól szóló tájékoztatáshoz használjuk. Nem osztjuk meg harmadik féllel szervezeten kívüli, kivéve, ha szükséges a rendelés teljesítéséhez, például kiszállításnál.

Hogyan kezeli az adatokat?

Minden Ön által megadott adatot megtalál a Ticketpro fiókjában. Miután bejelentkezett, törölheti vagy módosíthatja adatait, vagy akár törölheti fiókját. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy a már megvalósult tranzakcióknál megmaradnak az Ön által megadott adatok.