Fenyő Miklós koncert

Ár: 3.990 - 6.990 Ft

Helyszínek:

Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Siófok | Térképen mutat

2018.08.10 21:00 Kálmán Imre Szabadtéri Színpad Jegyek
A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők.

Rendezvény leírása

Fenyő Miklós: a Rock and Roll igazi legendája, aki megteremtette Magyarországon azt az álmot, amelyre minden zenét kedvelő és táncolni, szórakozni szerető ember vágyik. Egy korszak igazi legendája, amely legenda mai napig oly erősen él és hatással van ránk, hogy szinte a mindennapjainkban tapintható közelséggel vannak jelen dalai és azok mondanivalója. Egy álomvilág, mely bár legtöbbször a csillogó, gondtalan jampivilágba visz minket, néha pár pillanatra elgondolkodtat és megmutatja milyen is lehetne... ha... na persze... Egy álom-világkép elevenedik meg a máig bennünk élő slágerekben, melyek elvisznek minket oda, ahová sokszor csak titkon vágyunk, vagy egy - egy koncert alkalmával hangosan sikítva, énekelve adjuk tudtára mindenkinek: ez az életérzés örök és megunhatatlan, mint maga a Rock and Roll!

A Siófoki koncert egy különleges alkalom, hiszen Fenyő Miklós vendége Dolly lesz. Kettejük jelenléte több is mint garancia a felejthetetlen estére, mely augusztus 10.-én lesz a Siófoki Szabadtéri Színpadon.

A megannyi nagy-nagy slágert Fenyő Miklós előadásában a zenekara a Fenyő Gyöngye Band kíséri és közreműködik az erre az egy alkalomra kibővített Jampi Angyalok tánckar.

A felejthetetlennek ígérkező siófoki nyári estében ismét hallhatjuk a Fenyő és Hungária slágereket, táncolhatunk, énekelhetünk, sikítozhatunk... „ugyanúgy, mint rég, de az igazi csak most jön még..."
Jó szórakozást kívánunk!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koncert esőnapja 2018. augusztus 13. Hétfő 21:00 óra!

Szervező: A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.
Generálprodukció Kft.
1215 Budapest, Pozsonyi utca 6.
25291694-2-43

Hol:

  • Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Jókai park 5., Siófok

Facebook