Rocklegendák Symphonic Live koncert

Ár: 2.990 - 5.990 Ft

Helyszínek:

Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Siófok | Térképen mutat

2018.08.03 21:00 Kálmán Imre Szabadtéri Színpad Jegyek
A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők.

Rendezvény leírása

2018. Augusztus 03.-án 21 órakor a Színpart elnevezést kapott legendás Siófoki Szabadtéri Színpadon ismét együtt Vikidál Gyula és Varga Miklós. A Rocklegendák másik két Ikon társaságában érkeznek Siófokra, hiszen a koncerten fellép a Z'Zi Labor legendás énekese Janicsák István és a Prognózis frontembere Vörös István.

A koncerten a B52 zenekar kíséri a legendákat,
Dobok: Pálmai Zoltán (P.Mobil, Hobó B.B., P Box, Beatrice, stb); Basszusgitár: Ács András (VM Band, Omen); Gitár: Szűcs Janó (KIB, Jessie Galante); Billentyűs hangszerek: Jankai Béla (Prognózis, Omega) Ének: Kálmán György (Dinamit, István a király, Vazul vére, Triász)

A koncerten közreműködik a Generál szimfonikus zenekar, Veér Bertalan vezetésével.
Vezényel: Drucker Péter.

A koncert egy felejthetetlen összefoglalója a majdnem öt évtizednyi karriereknek melyeket a Rocklegendák maguk mögött tudhatnak! Számos dal, melyek tőlük eredetiek, a személyiségükhöz szorosan köthetők ezen a koncerten, a leghitelesebb módon kerül előadásra. Számos slágert szimfonikus kísérettel is hallhatunk, mely egyedivé és szinte megismételhetetlenné teszi az augusztus 3.-i estét.

Jó szórakozást kívánunk!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koncert esőnapja 2018. augusztus 06. Hétfő 21:00 óra!

Szervező: A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.
Generálprodukció Kft.
1215 Budapest, Pozsonyi utca 6.
25291694-2-43

Hol:

  • Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Jókai park 5., Siófok

Facebook