Roger Waters

Ár: 12.900 - 34.900 Ft

A PINK FLOYD KREATÍV GÉNIUSZA VADONATÚJ KONCERTTEL INDUL TURNÉRA

Helyszínek:

Papp László Budapest Sportaréna, Budapest | Ülésrend | Térképen mutat

2018.05.02 Parkolóház Jegyek
parkolójegy
2018.05.02 Papp László Budapest Sportaréna Jegyek
2018.05.02 Papp László Budapest Sportaréna Jegyek
VIP jegyek

A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők. Erre a rendezvényre tranzakciónként 900 Forint díjat számolunk fel.

Az erre a rendezvényre vásárolt jegyek visszaválthatók. Jegyvisszaváltási lehetőség

Rendezvény leírása

A klasszikus Pink Floyd dalok mellett pár új dal, és a szóló karrier sikerei a 2018-as európai turné műsorán!

Roger Waters 2018-ban visszatér Európába vadonatúj, Us + Them turnéjával, melynek programja a klasszikus Pink Floyd dalok mellet néhány új nótát, valamint szólókarrierje legnagyobb sikereit tartalmazza majd.

Az Us + Them a művész elképesztő pályafutásából szemezget, amely egyaránt tartalmazza a legnagyobb Pink Floyd albumok dalait (Wish You Were Here, The Wall, Animals, Dark Side of The Moon) csakúgy, mint új lemeze, az Is This the Life We Really Want? szerzeményeit.

A turné nem véletlenül az 1974-es dal, az Us And Them után kapta a nevét, amely a Pink Floyd egyik legsikeresebb albumán, a The Dark Side of the Moon-on jelent meg.

"Egy teljesen új show-val indulunk útnak," - fogalmazott Roger Waters. "Karrierem különböző időszakainak keveréke lesz, a Pink Floyd évektől egészen az új albumig. Megközelítőleg 80% lesz a régi, és 20% az új, de az egészet összekapcsolja egy általános téma. Nagyon jó kis show lesz, megígérem. És a leglátványosabb, amit valaha csináltam."

Roger Waters legendás lenyűgöző élő koncertjeiről, amelyek a rajongóknak óriási élményt jelentenek a magas színvonalú, csúcstechnológiájú audiovizuális produkcióval és lélegzetelállító quad hangzással. Az ígéret szerint az új turné sem lesz kivétel; több hónapos aprólékos tervezés után elkészült a show, amely a közönséget egy különleges zenei utazásra viszi minden este.

Roger Waters - Us + Them a művész első európai turnéja az óriási sikerű, 2010-ben indult The Wall Live koncertkörút óta, amelyet több mint 4 millió rajongó látott a 219 előadás egyikén, és azóta is a legsikeresebb szólóművész turné a zenetörténetben.

A budapesti koncertre jegyek szeptember 28-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Az 5 különböző ülő-, az álló- és a limitált számú kiemelt állójegy mellett VIP csomagok is megvásárolhatók a 2018. május 2-án megrendezésre kerülő fellépésre.

Gold csomag tartalma (a csomag ára 73.900 Ft)

 • egy prémium jegy a legjobb ülőhelyek egyikére, a 102-es szektor első 10 sorában
 • külön bejáraton történő bejutás az Arénába
 • limitált kiadású, Roger Waters tervezte, kézzel számozott exkluzív turné nyomat
 • exkluzív, kizárólag a Gold csomag vásárlóinak tervezett időkapszula
 • Roger Waters szuvenír, laminált turnépassz

Bronze csomag tartalma (a csomag ára 62.900 Ft):

 • egy prémium jegy a legjobb ülőhelyek egyikére, a 102-es szektorban
 • külön bejáraton történő bejutás az Arénába
 • limitált kiadású, Roger Waters tervezte, kézzel számozott exkluzív turné nyomat
 • exkluzív Roger Waters ajándéktárgy
 • Roger Waters szuvenír, laminált turnépassz

 

Szervező: A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.
Live Nation CEE Kft.
1143 Budapest, Ilka utca 2-4.
13352297-2-42

Hol:

 • Papp László Budapest Sportaréna, Stefánia út 2., Budapest

Web: https://rogerwaters.com
Szervező: http://livenation.hu

Facebook