Kökény Attila ünnepi nagykoncert

Helyszínek:

Tüskecsarnok, Budapest | Térképen mutat

2017.12.13 19:00 Tüskecsarnok Jegyek
2017.12.13 19:00 Tüskecsarnok Jegyek
M&G jegyek
A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők.

Rendezvény leírása

Kökény Attila 1975. Április 20-án született Magyarországon. Házas ember és három gyermek boldog édesapja. A 2000-es évek elején kezdett el énekelni és azóta is aktívan foglalkoztatja a szakma. Ő maga írja a dalait, melyek általában életét, érzésvilágát jelképezik.

Attila 2010-ben - gyermekeinek hála - szerencsét próbált a Megasztár 5 versenyen, és be is jutott a 13 legjobb közé. A zsűri el volt ragadtatva a hangjától, és már a verseny elején vérprofinak nevezték, végül a második hely jutott neki a versenyben.

2011. május 11-én jelent meg első önálló albuma Nincs Semmi Másom címmel, amelyen a legnagyobb hazai zenészek működtek közre, többek között Rácz Gergő, Rakonczai Viktor és Dobrády Ákos. Attila egyik nagy álma vált valóra a lemez készítése közben, hiszen a korongra felkerült egy nem mindennapi duett is, amelyet Miklósa Erikával énekel.

Attila első albuma hamarosan aranylemez lett.

2011-ben kapott egy igen különleges lehetőséget, hiszen vendégszereplőként feltűnt a Jóban Rosszban című magyar sorozatban 3 estén keresztül. Még ugyanebben az évben, karácsony előtt napvilágot látott második lemeze, amely mindössze 6 dalt tartalmaz. A 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválra ő is benevezett, egy Bencsik Tamarával közösen előadott duettel.

Új albuma a Mese az álomról 2012. október végén került a boltok polcaira. 2013-ban a SuperTV2-n futó Nagy Duett című műsorban Cseke Katinka oldalán dalolt, és a versenyt meg is nyerték, maguk mögé utasítva Bangó Margiték és Király Lindáék párosát.

2014-ben a Sztárban Sztár című műsorban a döntőig menetelt, olyan előadókat megformázva, mint Conchita Wurst, Natalia Oreiro, vagy Loreen.

2015-ben megjelent 3. albuma Hol az a perc címmel.

2016-ban megjelent Elmegyek című album, mellyel Máté Péter iránti tiszteletét is jelzi. Mindez mellet az év végén volt élete első önálló nagykoncertje a Syma központban, ahol a Budapest Orchestra kíséretében mutatta be eddigi pályáját.

Szervező: A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.
Szöveg Színház Színházi Egyesület
1118 Budapest., Sasadi út 75.
18193006-2-42

Hol:

  • Tüskecsarnok, Magyar tudósok körútja 7., Budapest

Facebook