Bobby Kimball

Ár: május 31-ig: 4.490 - 29.990 Ft

Symphonic Live koncert

Helyszínek:

Tüskecsarnok, Budapest | Térképen mutat

2017.10.14 19:00 Tüskecsarnok Jegyek
A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők.

Rendezvény leírása

Ki ne ismerné a TOTO dalait, nagy slágereit, amelyek korosztályokon átívelve a mai napig fülünkben csengenek, mint pl. a Rosana, Africa vagy a Hold the line...!

2017. Október 14.-én a TOTO egykori frontembere Bobby Kimball saját zenekarával és az Óbudai Danubia Zenekarral kiegészülve ad koncertet Budapesten!

Bobby Kimball, akinek karrierje során is számos világsláger született és hét Grammy díj és sok más világszintű elismerés büszke tulajdonosa, dalait rockzenei és szimfonikus kísérettel adja elő a Budapesti koncerten.

Amikor a művész igent mondott a felkérésre, a koncert szervezőinek, figyelmébe ajánlotta a nemzetközi szinten igen magasan jegyzett karmestert és zeneszerzőt Philipp Maier karnagy urat. Kérte, hogy az Ő átiratai képezzék a szimfonikusan eljátszott dalok alapját, így is garantálva az eredetihez leginkább hasonlító, hamisíthatatlan TOTO hangzásvilágot. Philipp Maier karnagy úr örült a megkeresésnek és a Művész, valamint a szervezők kérésére elvállalta, hogy személyesen vezényli Budapesten a szerzeményeit és átiratait előadó Óbudai Danubia Zenekart!

Természetesen a nagy slágerekek, mint a Hold the line; az Arfica, Rosana az igazi rockzenei hangzást kölcsönzi majd, megtartva a TOTO és Bobby Kimball zeneiségét és a dalok eredetiségét.

Az amerikai rockzene legendája egy felejthetetlen színpadi show-val érkezik hazánkba, elhozza életműve nagy slágereit és lírai dalait egyaránt, egy hamisítatlan szimfonikusokkal kiegészített szuperkoncert 2017. Október 14.-én Budapesten a Tüskecsarnokban.

Kellemes szórakozást kívánunk!

Premium VIP:

  • szeparált helyek
  • ajándék letöltés Bobby Kimball: We're not in kansas anymore... c. új lemez (részletek hamarosan)
  • póló L és XL méretben (Bobby Kimball Symphonic live concert Budapest logoval, 2 db)
  • ajándék kéztörlő (amit a művész is kap az öltözőjébe, 2 db)
  • Meet&Greet a koncert után

Gold VIP:

  • szeparált helyek
  • ajándék letöltés Bobby Kimball: We're not in kansas anymore... c. új lemez (részletek hamarosan)
  • póló L és XL méretben (Bobby Kimball Symphonic live concert Budapest logoval, 2 db)
  • ajándék kéztörlő (amit a művész is kap az öltözőjébe, 2 db)

 

Szervező: A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.
Generálprodukció Kft.
1215 Budapest, Pozsonyi utca 6.
25291694-2-43

Hol:

  • Tüskecsarnok, Magyar tudósok körútja 7., Budapest

Facebook