Chris Norman Symphonic Live

Ár: 7.490 - 19.900 Ft

Helyszínek:

Tüskecsarnok, Budapest | Ülésrend | Térképen mutat

2017.04.22 19:00 Tüskecsarnok Jegyek
2017.04.22 19:00 Tüskecsarnok Jegyek
Q, R, S szektorok
A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők.

Rendezvény leírása

Ki ne emlékezne a Smokie nagy slágereire, amelyek korosztályokon átívelve a mai napig fülünkben csengenek, mint pl. a Living next door to Alice vagy a I’ll meet you at Midnight!

2017. Április 22.-én a Smokie egykori frontembere Chris Norman saját zenekarával és az Óbudai Danubia Zenekarral kiegészülve ad koncertet Budapesten!

Chris Norman, akinek szólókarrierje során is számos sláger született, mint pl a Midnight Lady szintén felcsendül várhatóan szimfonikus változatban a Budapesti koncerten. 

Amikor a művész - szinte első szóra - igent mondott a felkérésre, gyorsan felkutatta londoni otthonában az egykori Smokie kottákat és elküldte azokat a koncert szervezőinek, hogy ezek képezzék a szimfonikusan eljátszott dalok alapját, így is garantálva az eredetihez leginkább hasonlító, hamisíthatatlan hangzásvilágot.

Természetesen a nagy slágerek közül néhány, mint a Stumblin’ In az igazi rockzenei hangzást kölcsönzi majd, megtartva a Smokie és Chris Norman zeneiségét és a dalok eredetiségét.

A brit rockzene legendája egy felejthetetlen színpadi show-val érkezik hazánkba, elhozza életműve nagy slágereit és lírai dalait egyaránt.

Számos házibuli és sok-sok összejövetel nagy slágereit idézi fel egy hamisíthatatlan szimfonikusokkal kiegészített szuperkoncert 2017. Április 22.-én Budapesten a Tüskecsarnokban.

Kellemes szórakozást kívánunk!

Szervező: A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.
Generálprodukció Kft.
1215 Budapest, Pozsonyi utca 6.
25291694-2-43

Hol:

  • Tüskecsarnok, Magyar tudósok körútja 7., Budapest

Facebook