Depeche Mode

Ár: 9.900 - 32.900 Ft

Helyszínek:

Groupama Arena, Budapest | Ülésrend | Térképen mutat

2017.05.22 19:45 Groupama Arena Jegyek
Jegyek október 21. 10-tól kaphatók
2017.05.22 19:45 Groupama Arena Jegyek
Early Entry csomag
2017.05.22 19:45 Groupama Arena Jegyek
Groupama premium csomag

A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők. Erre a rendezvényre tranzakciónként 900 Forint díjat számolunk fel.

Az erre a rendezvényre vásárolt jegyek visszaválthatók. Jegyvisszaváltási lehetőség

Rendezvény leírása

Groupama Premium csomag (a prémium szolgáltatást a Groupama Arena biztosítja):

GOLD PLUSZ csomag tartalma:

» külön bejáraton történő belépés a Groupama Arénába

» magas színvonalú, a legjobb kilátást nyújtó ülés a főtribünön

» ételválaszték a kapuk nyitásától a koncert kezdetéig: büfé megoldás minőségi ételekkel: előételek, saláták, főételek, desszert, harapnivalók (popcorn, sós magvak)

» szeszes és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása kapunyitástól a show végéig (bor- és sörválaszték, kávé, üdítők, víz)

» Minden 2. megvásárolt belépő után 1 hely a mélygarázsban

A GOLD PLUSZ csomag ára: 64 900 Ft, mely tartalmazza a koncertjegy árát is.

BRONZ PLUSZ csomag tartalma:

» külön bejáraton történő belépés a Groupama Arénába

» jó kilátást nyújtó ülés a főtribünön

» ételválaszték: büfé megoldás a kapuk nyitásától koncert kezdetéig - hideg és meleg ételek, snack, desszert

» szeszes és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása kapunyitástól a show végéig (sör, kávé, üdítők, víz)

A BRONZ PLUSZ csomag ára: 43 900 Ft, mely tartalmazza a koncertjegy árát is. 

 


A Depeche Mode bejelentette

Global Spirit elnevezésű turnéját

A koncertkörút 2017. május 5-én indul Stockholmban

A Depeche Mode új studió albuma Spirit címmel 2017 elején jelenik meg

MILÁNÓ, OLASZORSZÁG (2016. október 11.) - A Depeche Mode, a modern zene egyik legnagyobb hatású művészei, a mai napon egy sajtótájékoztató keretében jelentették be Milánóban, hogy 2017 májusában Spirit című, jövő év elején megjelenő lemezüket bemutató világkörüli turnéra indulnak. Az album megjelenését követő Global Spirit turné lehetőséget nyújt majd a régi és az új rajongók számára is, hogy láthassák a zenekar egetrengető és érzelmekkel teli új showját.

A Global Spirit koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 32 városban, több mint 1,5 millió rajongó láthatja majd Dave Gahan-t, Martin Gore-t és Andy Fletcher-t játszani. A turné a stockholmi Friends Arenaban indul 2017. május 5-én, és olyan, a rajongók által kedvelt helyszíneket érint, mint a Paris’ Stade de France, a milánói San Siro, vagy a berlini Olimpiai Stadion. A további állomások között a csapat számára új helyszínek is találhatók, mint például a London Stadium, a moszkvai Otkritie Arena és a Veltnis-Arena Gelsenkirchenben, Németországban. Az európai turné július 23-án végződik majd Kolozsvárott az utolsó stadion koncerttel. A teljes útvonal a sajtóanyag végén megtekinthető.

Budapest is része ennek a nagyszabású turnénak, amely május 22-én ér a Groupama Arénába. A koncertre jegyek október 21-én 10 órától kaphatóak a www.livenation.hu oldalon keresztül. Korlátozott számban kiemelt álló jegy is kapható a 6 különböző ülő-, és a normál állójegy mellett. Mindkét típusú állójegy mellé Early Entry csomag is vásárolható. További információk a www. livenation.hu oldalon találhatók.

A 2017-es nyári európai részt követően a Global Spirit turné Észak- és Dél-Amerikában folytatódik majd. Ez lesz a banda 18. turnéja, és 3 év kihagyás után az első élő fellépéseik. Az együttes utolsó koncertkörútja, a Delta Machine Tour - amit több mint 2,5 millió rajongó láthatott Európában és Észak-Amerikában a teltházas előadásokon -, egyike volt 2013. legnagyobb és legkelendőbb koncertsorozatainak. Az új turnén a csapat folytatja jótékonysági tevékenységét a svájci óragyártóval, a Hublot-tal együttműködve, hogy pénzt és figyelmet gyűjtsenek: céljuk, hogy biztonságos ivóvizet nyújtsanak mindenkinek a világban.

A Spirit lesz a zenekar 14. stúdió albuma, és a 2013-as, a kritikusok által is lelkesen fogadott Delta Machine folytatása, amely megjelenésekor 26 országban került be a top5-be, és további 12 országban vezette a slágerlistát. Az új lemez producere James Ford, a Simian Mobile Disco zenekar alapító tagja, akinek legutóbbi munkái között található például a Florence and the

Machine Monkeys albuma is. A Depeche Mode új, Spirit című CD-je 2017 elején fog megjelenni a Columbia Records gondozásában.

Milánóban tartott beszédében Dave Gahan hangsúlyozta, hogy “Rendkívül büszkék vagyunk az új lemez hangzására és kirobbanó energiájára, izgatottan várjuk, hogy turnéra induljunk vele és megoszthassuk ezt az energiát a rajongókkal is, az egész világon. "

Bár számtalan művész számára jelentenek inspirációt, és a kritikusok “továbbra is korszakalkotó”-nak és “az idő előrehaladtával egyre jelentősebb művészek”-nek tartják őket, de a több mint 100 millió eladott lemez, és világszerte több mint 30 millió rajongó előtt adott koncertjei után a Depeche Mode még mindig nem vált önteltté. A Spirit albummal és a Global Spirit turnéval a banda továbbra is a zenei innovációt kívánja folytatni, a kritikai- és közönségsikerek mellett.

Szervező: A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.
Live Nation CEE Kft.
1143 Budapest, Ilka utca 2-4.
13352297-2-42

Hol:

  • Groupama Arena, Üllői út 129., Budapest

Facebook