Szivárvány a selyemút felett

Szivárvány a selyemút felett

Ár: 13.900-17.900 Ft

Helyszínek:

Budapest Kongresszusi Központ, Budapest | Ülésrend | Térképen mutat

2017.05.16 19:30 Budapest Kongresszusi Központ Jegyek
2017.05.17 19:30 Budapest Kongresszusi Központ Jegyek
A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők.

Rendezvény leírása

A produkció

A legendás császári városból, Xi'an-ból érkező művészek első alkalommal lépnek fel Európában. Lélegzetelállító produkciójukat ugró-és zsonglőrmutatványok, egyensúlyozás és tánc tölti ki.

Ez az egyedülálló műsor gazdag színvilágú jelmezeivel és varázslatos díszleteivel utazásra hívja a nézőket a selyemút mentén. Egyszerre van teli érzelemmel és kínálja a legmagasabb világszintű akrobatikát. Ebből a tarka kavalkádból áll össze a „Szivárvány a selyemút felett". Távolkeleti költészetet és látványos mutatványokat hoznak Európába.

Az artisták keréken, drótkötélen és tartóoszlopon, mérleghintán és ugróasztalon egyszerre, egymással szinkronban adják elő a produkciójukat, közben dobbal, kancsóval, szalmakalappal, szőnyeggel, tálakkal, tányérokat, diabolóval vagy épp lámpással egyensúlyoznak.

Nagy sikerű amerikai és ázsiai turnéjukat követően most Európát járják mintegy 100 perces előadásukkal.

A cselekmény

A történet a Tang dinasztia idején játszódik. A császár hívatja Li tábornokot és azt parancsolja neki, hogy vezessen egy karavánt az nyugati világba. A cél, hogy kereskedelmi, kulturális és baráti kapcsolatot hozzanak létre Európa és Ázsiai országai között. A karaván selyemmel, teával, porcelánnal és megannyi más értékes portékával megrakva elindul Chang'an-ból Nyugat felé.

Kiterjedt sivatagokon és hóval fedett mesevilágon keresztül utaznak, mely elő festményként bontakozik ki a karaván előtt. Az ezerszínű Perzsiába érkeznek, ahol Li tábornoknak és katonáinak banditákkal kell megküzdeniük, melynek során megmenekítik fogságából a római Alice hercegnőt. Li tábornok számára ez egy sorsdöntő találkozás...

Szervező: A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.
Acksteiner Events GmbH & Co.KG
D-10179, Berlin, Rungestraßße 19
DE200257900

Hol:

  • Budapest Kongresszusi Központ, Jagelló út 1-3., Budapest

Képek és videók

Facebook