Wake up day

Ár: Early Bird jegyárak január 31-ig: 9950-19950 Ft

2017. legnagyobb motivációs showja - világsztárokkal

Helyszínek:

Papp László Budapest Sportaréna, Budapest | Térképen mutat

2017.04.01 10:00 Papp László Budapest Sportaréna Jegyek
A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők.

Rendezvény leírása

Képzelj el egy olyan napot, amely a stresszről, a rohanásról, és a bukásról szól! De - a szokásossal ellentétben - ez a nap egy örök élmény, és életed legmeghatározóbb, maradandó pozitív változását hozza! Egy olyan napot, melynek Te vagy a legfontosabb szereplője, miközben azokat az világsztárokat és hazai kiválóságokat hallgatod, akiket a Wake-Up! Day keretében hívtunk meg Magyarország egyik legnagyobb színpadára.

Mi a motivációnk?

Mi úgy szeretnénk a világot előre mozdítani, hogy minden hozzád hasonlóan nyitott elméjű és szívű embernek utakat mutatunk az önismerethez, sikerhez, jólLéthez. Ahhoz, hogy hogyan aknázd ki a benned rejlő csodákat és hogyan élj rendkívüli életet. Jól működő, világszinten bevált módszerekkel, sikersztorikkal, konkrét tudással, kézzel fogható eszközökkel, azonnal alkalmazható technikákkal segítünk abban, hogy erről a transzformációs napról úgy indulj haza: nincs már akadály, csak feladat, és tudod: minden, amit szeretnél, elérhető számodra.

Hiszünk abban, hogy a boldogsághoz az út az önismereten keresztül vezet - indulj el bátran rajta. Lépj ki a komfortzónádból, told ki velünk és rendkívüli vendégeinkkel a határaidat április 1-jén.

Ébredj fel, állj fel, és lépj tovább! Bármely lépcsőfokon tartasz is, a WakeUp! Day számodra is tudja a választ.

ELŐADÓINK

Lisa Nichols - a világ egyik legkeresettebb transzformációs trénere, A Titok című film sztárja, a JólLét Most és számos más bestseller szerzője, üzletasszony, médiaszemélyiség

Marisa Peer - a hipnózis nagymestere, vezető sztárterapeuta, aki a királyi családokon és olimpiai sportolókon kívül számos hírességgel dolgozik együtt; a Rendíthetetlen önbizalom című könyv és más bestsellerek szerzője, médiaszemélyiség.

Jeffrey Allen - szoftvermérnökből lett energiagyógyász, lifecoach.

A páros, aki 2016 legfényesebb győzelmeit aratta, Hosszú Katinka és Shane Tusup
Hosszú Katinka - háromszoros olimpiai, sokszoros világ-, és Európa-bajnok úszónő, a magyar #IronLady

Shane Tusup - amerikai úszó és úszóedző, Hosszú Katinka férje, edzője, üzletember

Dr. Kemény Dénes - volt válogatott vízilabdázó, aki 15 éven keresztül vezette a magyar válogatottat, a Magyar Vízilabdaszövetség elnöke, a Kemény Dénes Vezetői Akadémia elismert tanácsadója.
** Pásztor Anna - magával ragadó, sodró, szédítő, megrázó, gondolkodtató énekes, színész, művész - és életművész.

Rajtuk kívül más nagy formátumú, egyelőre meglepetés-előadók is a színpadra lépnek, akiket hamarosan bemutatunk.

Szervező: A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.
Cor Leonis Films Kft.
1056 Budapest, Váci utca 56-58.
12827187-2-41

Hol:

  • Papp László Budapest Sportaréna, Stefánia út 2., Budapest

Facebook